De gebruiker als uitgangspunt, succesvolle productontwikkeling als resultaat!
lijn
marketing button
Zoekmachine marketing
Naast Zoek Machine optimalisatie (ZMO) bieden wij ook Zoek Machine Marketing (ZMM) aan. ZMM voegt de kracht van de communicatiemogelijkheden van de online media met de communicatieve kracht van de offline media samen. Dat houdt in dat er naast het inrichten van uw website voor de zoekmachines wij ook adverteren in de traditionele media en dat combineren met acties online.

Een recent voorbeeld hiervan is de actie waarbij er wordt geadverteerd in de programmagidsen van Veronica en de EO waarbij er op de website van de respectievelijke magazines een eigen cover via de door ons ontwikkelde web 2 print methode wordt gemaakt.

webtoprint


in een klassiek ZMM traject wordt er eerst gekeken met welke actie u het meeste rendement kunt behalen, daarna wordt er een plan geschreven over hoe de actie in te zetten. Hierbij worden de kosten goed in de gaten gehouden.

Om tot een optimale mix te komen van zoekmachine optimalistaie en e-marketing werk ik samen met een betrouwbare partner: mProvement, specialist op het gebied van e-performance management en online marketing.