lijn
linkedin
twitter
De gebruiker als uitgangspunt, succesvolle productontwikkeling als resultaat!
3. Webdesign
Zoals je kunt lezen in het artikel over vormgeving en in dit artikel over design, is het maken van een mooi uiterlijk voor een product of website niet alleen maar een kwestie van 'het moet er leuk uitzien'. Maar wat is mooi? En hoe zorg je ervoor dat iets er mooi uitziet?

Hoe maak je een goed webdesign?

 • De wijze waarop je je op het scherm presenteert vormt een belangrijke ontmoeting met je klant. Als een product of dienst er 'mooi' uitziet, wekt dat niet alleen meer vertrouwen, maar de klant is ook sneller geneigd aankopen te doen.
 • Het maken van een goed webdesign begint met je te houden aan bepaalde regels en standaarden. Daarnaast haal je de resultaten van het onderzoek erbij. Deze informatie verwerk je samen met je eigen kennis en ervaring in een schets of mock-up en dat toon je aan de klant en aan leden van het team.
 • Nadat de klant en het team het eens zijn over de te volgen vormgeving en layout, begin je aan de basisvormgeving voor alle afwijkende pagina's van de hele website.
 • Zie ook: Regels en standaarden  -  Schermschetsen

  Wat is mijn rol?

  Ik adviseer u over de beste methode om uw doel te bereiken. De vormgeving van de website kan worden gemaakt of ingekocht. Samen met u kijk ik wat de beste, snelste en goedkoopste oplossing is en coördineer het traject.

  Heeft u nog vragen?

  Neem contact op met Qurie de Berk voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

  easability.nl: Woudenbergstraat 93, 2546 VM, Den Haag. Mob: 06 415 266 12